Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 жовтня 2022

Nazareth (Запоріжжя)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту «Юність»
м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 66

Про подію

Перенос з 22.10.2021 на 9.04.2022. Всі квитки дійсні!

Культова рок-група Nazareth в Запоріжжі!

9 квітня 2022 року Палац спорту «Юність» запрошує всіх справжніх цінителів рок-музики на концерт легендарного колективу з Шотландії Nazareth в Запоріжжі. Так, ви не помилилися. Ці культові рок-зірки часів епохальних для жанру 70-х років XX століття сповнені творчої та концертної енергії і затіяли в цьому році свій черговий світовий тур на підтримку їх свіжої студійної роботи. Звичайно, ми почуємо не тільки пісні з останнього альбому знаменитої групи - всі ми чекаємо від улюблених музикантів з "Назарету" також живого виконання знаменитих неймовірних хітів бенду.

Концерт живих легенд рок-музики

Невгамовних легенд рок-музики не може зупинити навіть час. Та вони і нітрохи не потребують чергового виклику. На їх творчому рахунку вже 24 студійних альбоми, переважна більшість яких назавжди стали частиною обраного музичного фонду старого доброго року і часто - його кращими зразками. Приголомшливий успіх і світова популярність прийшли до цієї групи в середині сімдесятих років минулого століття, коли їх творча колаборація і тісна дружба з іншими монстрами хард-року Deep Purple миттєво зробила назву бенду впізнаваним.

Щоб потрапити на концерт справжньої живої і повної нестримного драйву рок-легенди Nazareth в Запоріжжі, заздалегідь бронюйте місця в залі і купуйте квитки на сайті Контрамарка і в касах міста. Безліч інших знаменитих зірок і їхніх концертів в афіші Запоріжжя доступні у нас на сторінках порталу.

На концерт яких світових зірок рок-музики треба обов'язково сходити в Запоріжжі? Одна відповідь - "Назарет"!

  1. Культові монстри рок-сцени
  2. Улюблені всіма знамениті пісні
  3. Живий виступ з новим альбомом

Пісні Nazareth:

  • Love Hurts
  • Animals
  • Let Me Be Your Leader
  • Love Leads to Madness
  • Where Are You Now
  • Little Part of You
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код