Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 лютого 2024

Лісова казка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Запорізький академічний театр молоді
вул. Незалежної України, 55а

Про подію

Чарівна музична вистава "Лісова казка" в Запоріжжі

У зимову пору, коли в повітрі витає святковий дух, особливо хочеться поринути в казку і стати її частиною. І це стає можливим, коли вирушаєш на святкову виставу, таку як "Лісова казка". Пройде вона 5 лютого в Академічному театрі молоді в Запоріжжі.

До речі, у цьому театрі є ще багато цікавих вистав. Обов'язково подивіться!

Захоплива лісова історія про дружбу і добро

Сюжет вистави був запозичений в українського поета Платона Воронька. А щоб вистава була більш емоційною і чарівною, композитор Микола Попов написав музику під театральну постановку. І тепер на сцені театру всі герої казки оживатимуть під звуки дивовижних композицій, чарівних і грайливих.

Що ж коїться на сцені? Події відбуваються в лісі, де весь його звіриний світ вирішив жити в мирі та злагоді між собою. Усі тварини, зокрема й хижі, святкують, співають і танцюють у дружньому колі. От тільки голодному Вовку така ідея не до душі, він не хоче таких змін.

Отже, свято під загрозою! І, найімовірніше, історія закінчиться погано. Але Дідусь-лісник і його онука, здається, придумали, як врятувати свято. Щоправда, їм не впоратися без юних глядачів. Тож мерщій купуйте квитки на виставу, щоб встигнути здружити лісовий народ і врятувати свято.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код