Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 січня 2022

Цирк Новорічні дива

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Запорізький державний цирк
Рекордна вулиця, 41, Запоріжжя

Про подію

Цирк «Новорічні дива» у Запоріжжі!

Запорізький державний цирк запрошує гостей на особливу святкову шоу-програму «Новорічні дива» у Запоріжжі. Оскільки за традиційним східним календарем наступний 2022 рік пройде під знаком Тигра, то саме ці горді кішки будуть у центрі уваги новорічної вистави.

Як завжди, безстрашні дресирувальники продемонструють найдивовижніші трюки, на які здатні їх величні та суворі за характером вихованці. Вміння впоратися з ними дається непросто: потрібна сила духу, твердість волі і безмежне самовладання, а ще - неабияка безстрашність, довіра та повага до небезпечних молодших побратимів.

Святкова циркова вистава

Зрозуміло, інші жанри циркового мистецтва теж гідно представлені в цьому шоу. Адже яка вистава на арені цирку може відбутися без повітряних гімнастів, акробатів та канатоходьців, повелителів вогню та жонглерів, численної дресованої живності та забавних клоунів?! Тож у наших Новорічних дивах є все це та багато іншого, та ще й в особливому святковому антуражі. Це буде цікаве, динамічне, яскраве новорічне шоу, оскільки наш глядач заслуговує на краще.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на святкову виставу «Новорічні дива» у Запоріжжі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Безліч інших новорічних шоу в афіші Запоріжжя можна переглянути у стрічці нашого порталу.

Куди піти всією родиною з нагоди Нового року в Запоріжжі? Звісно, до цирку, де відбуваються «Новорічні дива»!

  1. Яскрава новорічна вистава
  2. Найкращі номери та артисти цирку
  3. Враження, що запам'ятовуються
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код