Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 жовтня 2019

Stand Up Клуб / Стендап Клуб

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Запорізький обласний центр молоді
м. Запорiжжя, вул. Патріотична, 49

Про подію

Пропонуємо новий формат інтелектуального відпочинку — Stand Up Клуб!

Ми зібрали найкращих коміків країни для того, щоб організувати для вас вечори не просто гумору, а жартів, які засновані на реальних подіях. Особисті переживання коміків, смішні життєві ситуації і просто інтелігентне почуття гумору об’єднується в одному виступі.

Резиденти нашого Stand Up Клубу:

  • Бекір Мамедієв — кримський татарин та київський романтик. Переможець шоу «Розсміши коміка», автор Студіїї «Квартал 95».
  • Коля Зирянов — Один з кращих стендаперів Дніпра. У кожному дворі його рахують головним представником цього жанру. Переможець «Розсміши коміка» і учасник «Відкритого Мікрофону» на ТНТ.
  • Кирило Мазур — Наймолодший учасник нового формату в гуморі «Стендап». Кирило ще школяр, але його жарти екстерном давно вже у всіх у свідомості. Також з успіхом Кирило неодноразово вигравав головний приз у шоу «Розсміши Коміка», учасник «Гуднайт_клуб» на «1+1».
  • Микита Шевчук — переможець шоу «Розміши коміка», учасник легендарної команди КВН «Одесские Манси», учасник «Гуднайт_клуб» на «1+1».
  • Денис Корабльов — Найпрямолінійний и чесний. Учасник телевизионных програм «Комік на мильйон» , «Стендапер» и Comedy Club Украина, «Гуднайт_клуб» на «1+1»
  • Настя Дєрская — багаторазовий переможець «Розсміши коміка». Переможець Стендап Фестивалю в Одесі 2019 року.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код