Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ольга Горбачова
26 листопада 2017

Ольга Горбачова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концертний зал ім Глінки (Запорізька обласна філармонія)
м. Запоріжжя, пр-т Соборний, 183

Про подію

Ольга Горбачова представляє Всеукраїнський жіночий фестиваль СОНЦЕ

Унікальний формат Навчання-концерт

Вперше найвідоміша пара шоу-бізнесу Ольга Горбачова і Юрій Нікітін представляють майстрів, які допомогли їм відродити відносини після розлучення. В рамках одноденного фестивалю Жінки всієї країни зможуть навчитися на лекціях у найбільш ефективних і перевірених фахівців у сфері відносин між Чоловіком і Жінкою. Ввечері на гостей чекає музичний подарунок — концерт Ольги Горбачової.

Відвідавши лекції одноденного фестивалю, Жінки зможуть дізнатися:

  • Що потрібно робити, щоб кожен день «горіли» очі?
  • Як розвинути в собі якості, які зміцнюють відносини?
  • Де брати сили на все і навіть більше?

А відвідавши концерт-свято Ольги Горбачової, Жінки отримають величезний позитивний заряд натхнення на те, щоб зробити своє життя красивішими і щасливішими.

Програма дня:

Початок лекцій о 14:00. Теми: сімейне і сексуальне навчання, все про стосунки Чоловіка і Жінки.

Початок концерту о 19:00.

Протягом дня фестивалю діє ярмарок жіночої продукції.

Для продажу доступний вид квитків:

1. Навчання концерт: квиток на весь день фестивалю, з відвідуванням усіх лекцій кращих фахівців і вечірнього святкового концерту Ольги Горбачової.

Ольга Горбачова — співачка, автор пісень, телеведуча, ментор, володар найвищої нагороди у галузі журналістики «Золоте перо». Жінка, що зуміла кардинально змінити своє життя завдяки внутрішньому розвитку:

«Секрет нашої молодості та щастя насправді полягає у тому, щоб ми знаходили час для себе. Я хочу вам допомогти розібратися в тому, що заважає вам бути щасливими, люблячими, коханими і сяючими. Одного разу з цієї пастки нелюбові і нещастя мені допомогли вибратися дуже хороші люди і фахівці. І тепер вони відправляються зі мною в тур, щоб допомогти вам розкрити свій жіночий потенціал. Кожна з нас знаходиться тут, щоб сяяти. І фестиваль Сонце, про те, як сяяти в любовній, сімейної та серцевої Життя Жінки. Лекції моїх улюблених майстрів розкажуть вам протягом фестивального дня про дуже глибокі речі, а мій сольний концерт ввечері перетворить цей день на справжнє свято жіночої сили».

Приєднуйтесь до СВЯТА ЖІНОЧОЇ СИЛИ, і ви зможете активувати своє Сяйво, внутрішнє Сонце і свою Зірку.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код