Категорії Інформація
Каси Додати подію
Кінотеатри
ЖАНРИ
По даним критеріям фільмів не знайдено

Квитки в кінотеатри Запоріжжя

Афіша кінотеатрів Запоріжжя

Є кіномани, є кінокритики, є просто любителі подивитися фільм перед сном. Кіноіндустрія, розширюючи свої кордони, не перестає радувати шанувальників. Тепер це не просто чудова гра акторів, а й нові технологічні досягнення, завдяки яким стрічки все частіше постають перед глядачем в абсолютно новому ракурсі. Захоплюючі поєдинки супергероїв, відомі казки в сучасній інтерпретації, вигадані всесвіти і багато іншого демонструє афіша кінотеатрів Запоріжжя.

 

Де найкраще подивитися кіно?

А тут, як то кажуть, на смак і колір:

  • Хочете нереальних відчуттів? Тоді 3D кінотеатри вам ідеально підійдуть. Ефекти і почуття присутності в кінострічці, захоплять будь-кого в свій світ.
  • Хочете провести романтичний вечір, або запросити другу половинку на перегляд прем'єри? Вибирайте мультиплекс. Комфорт і затишок, додадуть вечору особливого настрою.
  • А з друзями? Аймакс Запоріжжя, створений спеціально для великих компаній. Кращий - для перегляду комедійних жанрів або захоплюючих екшенів. Такий зал вважається сучасним, користується великим попитом у молоді.

Вартість кожного залу різна. І іноді варіюється від часу показу сеансу і рівня самого фільму.

Стало популярним відвідування кінотеатру всією сім'єю. Для цього є великий вибір мультиків. Вони припадуть до душі, як старшому поколінню, так і самим маленьким поціновувачам кіномистецтва. Мультфільми зближують.

 

Що підготувала кіноафіша Запоріжжя?

Кіноафіша Запоріжжя на Контрамарці все частіше захоплює публіку унікальним репертуаром. Тут можна побачити світовий блокбастер, продовження улюблених трилогій, посміятися над комедією, сидячи в imax або 3D. Зали стають комфортніше, а послуги різноманітнішими. Завдяки цьому, кіновечора стають дедалі популярнішими, і що б потрапити на «новинку в кіно», потрібно робити замовлення квитків заздалегідь.

Афіша кінотеатрів Запоріжжя вже на сайті Kontramarka.ua. У нас доступна не тільки покупка, а й бронювання квитків в кінотеатр. Підписавшись на розсилку від Контрамарка можна бути впевненим, що ви не пропустите фільми які проходять в Запоріжжі.

 

Де знайти розклад сеансів кіно?

І в цьому випадку, вам не доведеться далеко ходити. Все вже на контрамарці. Ціна квитків, способи доставки та зручний вибір події.

Kontramarka.ua бажає вам приємного перегляду і смачного попкорну.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код