Категорії Інформація
Каси Додати подію
Рудольфио
27 січня 2018

Рудольфио

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Запорізький академічний театр молоді
вул. Незалежної України, 55а

Про подію

Ще раз про любов. Все в світі відбувається через любов. Або ненависть, але ж ненависть - теж любов, тільки з негативним знаком. Любов виникає з нізвідки, як грім серед ясного неба, - і все навколо перетворює.

Історія Іо і Рудольфа - це історія про неймовірну і неможливу, але реально відчутну любов. Вони істоти з різних планет, які несподівано перетнулися. Вона готова показати світу свою красу, серце і душу, готова любити, дарувати себе, не дуже-то замислюючись над вічними «дорослими» сумнівами. Любов окрилює її, робить сміливою і зворушливою. Але вирішувати треба чоловікові. Від його відчуття і розуміння любові залежить вибір шляху, по якому вони підуть далі.

Театр пропонує влаштувати плейбек: глядачі стануть учасниками вистави. Якщо захочуть, вони зможуть вплинути на вибір, на хід подій. Чим все закінчиться, багато в чому буде залежати від них. Зіграємо?

Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Геннадій Фортус

Композитор - В'ячеслав Тодика

Художник-постановник - член Національної спілки художників України Тетяна Власенко

Балетмейстер - Катерина Кошовник

У виставі грають: Маріанна Фортус, Євген Понамарьов, Максим Березнер, Марія Нестуля, Тетяна Іщук, Ілона Василенко, Петро Желєв, Юрій Драненко, Назар Баранніков, Олег Абакуменко, Катерина РОССОЛОВОЇ, Дар'я Чебаненко, Яна Новіцька.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код