Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 грудня 2021

Дід Мороз у Королівстві Шоколаду

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Будинок Кіно
м. Київ, вул. Саксаганського, 6

Про подію

“Дід Мороз у Королівстві Шоколаду” у Києві!

З 25 по 27 грудня 2021 року у столичному Будинку кіно відбудеться вже сьомий сезон новорічних пригод від Sherliz theater “Дід Мороз у Королівстві Шоколаду” у Києві. Подаруйте справжнє дитинство вашим дітлахам! Справжній бестселер у сфері театралізованих вистав в Україні, який розрахований на дітей віком від 5 до 12 років, хоча буде цікавим і тим, хто старший. Це неймовірно видовищне та масштабне новорічне шоу: 50 артистів на сцені, циркові номери, запальні танці та по-справжньому барвисті образи у сучасній класиці дитячих казок.

Новорічне шоу для дітей

Події відбуваються напередодні Нового року. Група дітлахів йде слідами зниклих солодощів і опиняється в казковому Зефірному Лісі. У його нетрях вони зустрічають самого Діда Мороза, який теж зіткнувся з пропажею - хтось викрав його чарівну палицю. Але це лише початок пригод наших друзів. У пошуках їм доведеться зустріти безліч казкових мешканців небачених земель, через які пролягатиме їхня захоплююча подорож до Королівства Шоколаду.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на новорічне шоу від театру Шерліз “Дід Мороз у Королівстві Шоколаду” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. На вас чекає ще безліч пригод та театралізованих вистав для дітей в афіші Києва, просто шукайте їх у стрічці нашого сайту.

На яку новорічну виставу із солодощами відвести дітей у Києві? На шоу “Дід Мороз у Королівстві Шоколаду”!

  1. Яскраве дійство, що користується попитом
  2. Безліч додаткових розваг
  3. Буде все, що так люблять усі дітлахи

Традиційно у програмі:

  • 2 поверхи розваг,
  • парк фотозон,
  • майстер-класи,
  • сюрпризи,
  • фотосесія з героями казки,
  • новорічний та дитячий сміх.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код