Категорії Інформація
Каси Додати подію
Циркове ревю
26 лютого 2023

Циркове ревю

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ЦИРК»

Запорізький державний цирк
Рекордна вулиця, 41, Запоріжжя

Про подію

Феєрична вистава «Циркове ревю» у Запоріжжі

Жартівливі елементи, небезпечні трюки акробатів та добрі звірі чекатимуть на дітей та дорослих у Запорізькому державному цирку. Організатори обіцяють неймовірне шоу-виставу, де артисти покажуть всі свої вміння та навички, аби привітати вас та себе з ювілеєм цирку – закладу виповнюється 50 років.

Чи готові ви до неймовірних пригод? Все що вам для цього потрібно – купити квитки та трохи гарного настрою. Запевняємо, що ви будете вражені тим, що відбуватиметься на арені цирку, навіть якщо це не перша ваша зустріч з цирком.

Слідкуйте за іншими виставами закладу на нашому сайті.

Про таланти запорізького цирку

Котики та собачки, вишукані коні та екзотичні верблюди, акробати, клоуни та жонглери виступатимуть перед глядачами під час презентації програми «Циркове ревю». Завдяки їм у цирку завжди присутня магічна атмосфера, бо всі вони зовсім не схожі на інших. Звірі вміють ходити на задніх лапах, виконувати смішні та страшні трюки, а циркові артисти завжди дивують гнучкістю, спритністю та артистизмом.  

Та щоб зробити виставу видовищною, організатори долучають надсучасні технології, додаючи таким чином візуальних та звукових спецефектів. Справді, таке шоу сподобається як дітям, так і дорослим. Тому зустрінемось у цирку!  

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код