Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 січня 2021

Новорічне шоу Waterland

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Запорізький державний цирк
Рекордна вулиця, 41, Запоріжжя

Про подію

“Таємниці Атлантиди” в Запоріжжі!

У Запорізькому державному цирку відбудеться вистава “Таємниці Атлантиди” в Запоріжжі, від цирку на воді Waterland! На вас чекає неймовірна подорож у пошуках казкової таємничої країни. Кажуть, атланти справді існували і жили на острові у океані. Це була напрочуд розвинена держава з дуже гордими жителями. Тому боги вирішили покарати гордівливий народ і потопили Атлантиду з усіма її скарбами. І з тієї пори, жоден мандрівник не відшукав її. То може нам пощастить? Вирушаймо на пошуки!

Вистава цирку на воді Waterland

На вас чекають величезні фонтани, багатотонний басейн води і сучасні спецефекти. А ще - прекрасні сирени, усілякі дива, аква-балет і лазерне шоу! У подорожі вас супроводжуватимуть наші веселі клоуни та професійні артисти цирку, які даруватимуть усім своє мистецтво. Ви запам'ятаєте цей вечір надовго!

Щоб потрапити на циркову виставу “Таємниці Атлантиди”  від цирку на воді Waterland, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста, ціна квитків від 100 до 350 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дитиною у Запоріжжі? На циркову виставу “Таємниці Атлантиди”!

  1. Цирк на воді
  2. Унікальне шоу
  3. Сучасне циркове мистецтво
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код